Niva Nytt - Augusti 2020

Bästa kunder,

Hoppas ni alla har haft möjlighet att njuta av sommar och semester trots dessa oroliga tider.

Här på Markörgatan har vi haft hög puls ända in i det sista. Ledigheten har varit både efterlängtad och välbehövlig. Nu är hela styrkan på plats och öppettiderna är tillbaka till de vanliga igen. Kontoret är nu öppet måndag till fredag 08.30 – 16.30, lunchstängt 12.00-13.00.

Vi är alla supertaggade på vad denna höst har att erbjuda!

När det kommer till läget vi befinner oss i med Covid19 så kommer vi ha öppet som vanligt men vi följer fortfarande Folkhälsomyndigheternas rekommendationer. Har man feber, ont i halsen eller är förkyld stannar man hemma, och det gäller även er kunder. Känner ni er dåliga eller har något av dessa symtom så ser vi gärna att ni inte kommer in till oss på kontoret utan lägger ert material i brevlådan nere i entrén.

Vi vill passa på att tacka för ert tålamod gällande våra leveranser av bland annat bokslut. Av flera anledningar har vår arbetsbelastning varit högre än vanligt denna vår. Vi jobbar alltid hårt för att leverera i tid, och trots att vi inte höll våra önskade leveranstider tog vi alla våra kunder i mål i alla fall. Stort tack ännu en gång!

Övrigt på Niva

·     *Vill vi välkomna vår nya receptionist Michaela och vår nya konsult Sanna till vårt team.

·     *Vill vi gratulera våra kollegor Irina och Malin som har fyllt år under sommaren.

Månadens kom ihåg!

*Från och med den 1 september ska ni mejla alla löneunderlag såsom tidrapporter, utlägg, läkarintyg osv till loner@nivaekonomi.se så att dessa underlag når Jenny och Marie som utgör vår löneavdelning. Kom ihåg att de underlag som innehåller personuppgifter måste skickas PDF-skyddat.

*Håll ut, håll i, håll ihop, håll avstånd, håll huvudet kallt, håll hjärtat varmt och håll händerna rena!

Tips till dig…

*I dessa tider kan det vara ännu viktigare att motionera och göra sådant som man mår bra av.

Nu kan man använda friskvårdbidraget till ännu fler typer av motions- och friskvårdsaktiviteter. Läs mer kring detta här:

https://www.skatteverket.se/privat/skatter/arbeteochinkomst/formaner/personalvardmotionochfriskvard/friskvardsaktiviteterao.4.15532c7b1442f256baee714.html

*Viktig information från Skatteverket som är bra för dig som företagare, förening eller offentlig aktör att läsa igenom och känna till:

https://www.skatteverket.se/foretagochorganisationer/skatter/coronainformationforforetagforeningarochoffentligaaktorer.4.1c68351d170ce554527537.html

*Tillväxtverket är en sida som vi verkligen rekommenderar er att besöka om ni inte redan har gjort det:

https://tillvaxtverket.se/foretag.html

Visste du att…

* Vi anger ditt företag som en referenskund - det innebär att vi skriver på vår hemsida att ni är kunder hos oss. Bra tillfälle även för ditt företag att synas, länkningar är alltid bra för er marknadsföring. Mejla logotyp och skriv gärna några rader om vårt samarbete så lägger vi upp det.

* Vi finns på Instagram, in och följ oss på @nivaekonomi!

* Våra ledord är Engagemang, Förtroende och Kompetens! Det är viktigt att ni känner att dessa ledord verkligen representerar oss på Niva.

* Vi jobbar varje dag för att göra Er rika!

 

Dela på...